Home TOP NEWS Σημαντική η καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα

Σημαντική η καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα


Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο κόντρα στη Δόξα και καλείται να μπει με το δεξί. Και μάλιστα να μην σταματήσει εκεί, να συνεχίσει νικηφόρα, να αρχίσει να γιγαντώνει τη δυναμική μέχρι να δει που μπορεί να φτάσει. Γιατί καλές οι μεταγραφές και τα συναφή, αλλά καλύτερο φαρμάκι από τις νίκες μες το γήπεδο δεν υπάρχει.

Και ειδικά η ομάδα μας, που έχει περάσει τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται ακόμα περισσότερο να μπει στο πρωτάθλημα με τα 1000. Όσο εύκολα μπορεί να χτιστεί δυναμική, το ίδιο μπορεί να έρθουν και όλα τούμπα γιατί καλώς ή κακώς οι πίκρες του πρόσφατου παρελθόντος έχουν κάνει το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα κάπως ανισόρροπο. Φυσικά πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε από αυτό το τρυπάκι, αλλά είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις.

Για να μην χρειαστεί να τεστάρουμε λοιπόν την νοοτροπία μας, προτιμότερο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινήσει με συνεχόμενες νίκες τη χρονιά. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνει είναι παίρνοντας τα παιχνίδια ένα ένα. Πρώτος αντίπαλος η Δόξα, στόχος αδιαπραγμάτευτος η νίκη. Επιβάλλεται να πάει στο «Μακάρειο» και να την πάρει.