Home TOP NEWS Αυτά κρατάμε από το φιλικό…

Αυτά κρατάμε από το φιλικό…


Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μία δυνατή προπόνηση για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημερινό φιλικό με την Δόξα.

Αγωνίστηκαν 19 ποδοσφαιριστές ενώ μόνο τρεις έπαιξαν ενενηντάλεπτο. Ο νεαρός τερματοφύλακας Νικολάου, ο επίσης νεαρός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτου και ο Μποτεάκ.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη του παιχνιδιού, έτσι όπως μας ενημέρωνε το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα έφτιαξε πολλές φάσεις για γκολ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μίκου μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και σκόραρε δις για να φέρει το ματς από το 0-3 στο 2-3 και να ξαναβάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι.

Έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Χούμποτσαν ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 61ο λεπτό ενώ στο ίδιο χρονικό σημείο πέρασε στο γήπεδο και ο Κατελάρης ο οποίος ήταν εκτός τον τελευταίο μήνα λόγω τραυματισμού.

Σε ένα προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι το τελευτάιο που μετράει ωστόσο σίγουρα ο Χένινγκ Μπεργκ είδε κάποια πράγματα τα οποία θα είναι γι’ αυτόν χρήσιμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αύριο οι παίκτες θα ξεκουραστούν και από την Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις βλέποντας μπροστά τον δυνατό τεστ κόντρα στην ΑΕΚ.