Home TOP NEWS Το κόστος της επένδυσης για την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου

Το κόστος της επένδυσης για την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου


Ο χώρος στον οποίο δουλεύουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας στο Γέρι είναι απλά λειτουργικός σήμερα, είπε ο Νίκος Χαραλαμπίδης στην εκπομπή της Cytavision «Ωρα για μπάλα».

Είναι εδώ και μήνες γνωστό ότι η διοίκηση έχει σχεδιάσει την ανακατασκευή του «Ηλίας Πούλλος» στοχεύοντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρο το οποίο να παρέχει σε παίκτες, προπονητές και επιτελείο κατάλληλες συνθήκες για να δουλεύουν.

Η διαδικασία μάλιστα είναι σε προχωρημένο στάδιο, αναμένονται οι πολεοδομικές άδειες για να ξεκινήσει το έργο το οποίο, όπως αποκάλυψε ο κ. Χαραλαμπίδης, θα στοιχίσει 3,5 – 4 εκατομμύρια Ευρώ.

Το σχέδιο περιλαμβάνει 4 αποδυτήρια, 2 εστιατόρια, conference room, γυμναστήριο, αίθουσα σεμιναρίων, εργομετρικό κέντρο, ιατρικό κέντρο, 4 γήπεδα κανονικού μεγέθους εκ των οποίων τα δύο θα είναι με πλήρη υποδομή και στα επίπεδα του ΓΣΠ. Εκεί θα στεγαστεί και η ακαδημία. Τα δύο γήπεδα θα είναι για την ακαδημία και τα άλλα για την πρώτη ομάδα. Η συγκεκριμένη αλλαγή, όπως λέχθηκε, θα πάρει την ομάδα σε άλλο επίπεδο.