Home TOP NEWS To μέλλον είναι εδώ…

To μέλλον είναι εδώ…


Οι λίγοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο ΓΣΖ, είδαν το παιχνίδι κόντρα στην Ξυλοτύμπου να αλλάζει, με την είσοδο στο γήπεδο των νεαρών παικτών που έριξε στο ματς ο Μπεργκ.

Χαραλάμπους, Σάκκης, Λοίζου, Σάββα, Παναγιώτου, Χριστοφόρου και ο Μενοίκου, που μπήκε στο τέλος, είχαν εξαιρετική παρουσία και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον προπονήτη ότι όποτε και όταν χρειαστούν…μπορούν!

Μάλιστα ο Λοίζου ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ χθες στο ΓΣΖ, ο νεαρός Σάββα ήταν πολύ κινητικός στο παιχνίδι, Σάκκης και Παναγιώτου στην άμυνα ήταν πάρα πολύ σοβαροί και χωρίς λάθη ενώ Χαραλάμπους και Χριστοφόρου στο κέντρο ήταν δημιουργικοί. Αγωνίστηκε πολύ λίγο ο Μενοίκου.

Στο δεύτερο γκολ πιστώνεται με την Ασίστ ο τερματοφύλακας Κυριακίδης ο οποίος και αυτός όποτε χρειάστηκε στο φιλικό ήταν παρών.

Πρόκειται για παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, με εξαίρεση τους Παναγιώτου και Κυριακίδη, και τα οποία εμφανίζονται αποφασισμένα να διαγράψουν μία πολύ καλή ποδοσφαιρική καριέρα.