Home TOP NEWS Ήταν αναμενόμενο…

Ήταν αναμενόμενο…


Η περσινή χρονιά ήταν για τον Νταρμπισάιρ μία από τις χειρότερες της καριέρας του. Αμφισβητήθηκε έντονα και αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι δύσκολα θα μπορόυσε να ξαναβρεί τον εαυτό του και να επανέλθει.

Η αλήθεια είναι πως ο Ματ είχε πέρσι και κάποια προσωπικά θέματα τα οποία τον είχαν ρίξει ψυχολογικά, ενώ έμεινε και για ένα διάστημα εκτός των βασικών επιλογών της ομάδας καθώς ο Αναστασίου έδειξε σε κάποια φάση να τον περιθωριοποιεί.

Είναι επίσης γεγονός ότι με την κακή παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρσι ήταν λογικό να πάει με το… ποτάμι και ο Ματ. Δύο γκολ σε μία σεζόν για έναν επιθετικό της εμβέλειας του Νταρμπισάιρ είναι αριθμός ενδεικτικός και της κακής πορείας της ομάδας.

Φέτος ο εμβολιασμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ποδοσφαιρική ποιότητα έδωσε νέα πνοή και στον Άγγλο. Βρίσκεται πολύ περισσότερες φορές μπροστά στο αντίπαλο τέρμα και τα 7 γκολ στους πρώτους 12 αγώνες είναι ένα καλό στατιστικό.

Είναι σίγουρο ότι θα κυνηγήσει και φέτος την πρωτιά στον σχετικό πίνακα. Έχει αυτή τη στιγμή 4 λιγότερα από τους Ράγιος και Τρισκόφσκι.

Η παρουσία και τα γκολ από τον Ματ φέτος αποτελούν σημαντικό συστατικό στην καλή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.