Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαγική ατμόσφαιρα από τον κόσμο

Μαγική ατμόσφαιρα από τον κόσμο


Μέσα από ανάρτηση της η ΟΜΟΝΟΙΑ παραθέτει φωτογραφίες και βίντεο που έστειλε κοντά της ο κόσμος της ομάδας μετά τον αγώνα.

Η ανάρτηση:

Τις δικές του φετινές επιδόσεις στη διάθεση εισιτηρίων «έσπασε» στο χθεσινό (02/12) παιχνίδι ο Πράσινος Λάος! Το ΓΣΠ έζησε το βράδυ της Δευτέρας στιγμές από το παρελθόν! Ατμόσφαιρα που μόνο εσείς, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπορείτε να δημιουργήσετε!

Συνεχές τραγούδι και στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι εκθείασαν την παρουσία των φιλάθλων μας, την ώθηση και τη δύναμη που πήραν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μας πήραν σε ένα ακόμη παιχνίδι «γεύση» από τη δυναμική του αξεπέραστου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η ανταπόκρισή σας ήταν και πάλι τεράστια. Υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο κατά την έλευση σας στο γήπεδο, από την εξέδρα πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκειά του, από καφετέρειες στην Κύπρο και το εξωτερικό! Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό της ομάδας μας.

Τα έχουμε αναρτήσει όλα στο story του λογαριασμού μας στο instagram (@OMONOIAfootball), αλλά σας τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω για να τα απολαύσετε ξανά, αλλά και να τα χαρούν όσοι δεν τα έχουν δει! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!