Home Uncategorized Ο Ντοναρούμα συλλέγει ακόμη αυτοκόλλητα Panini

Ο Ντοναρούμα συλλέγει ακόμη αυτοκόλλητα Panini

Donnarumma


Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι όταν ήταν μικροί μάζευαν αυτοκόλλητα Panini, ένας εξ αυτών ο βασικός τερματοφύλακας της Μίλαν, που συνεχίζει ακόμη να το κάνει. Ασφαλώς, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είναι ακόμη μικρός, αφού πριν λίγους μήνες έγινε 17 ετών. Όπως δήλωσε ο Ιταλός πορτιέρο συνεχίζει να μαζεύει τα αυτοκόλλητα και πλέον έχει τον εαυτό του στη συλλογή, αφού αν και δυσκολεύτηκε πολύ βγήκε τελικά το αυτοκόλλητο.

DonnarummaMilan

Πέραν από αυτά, μίλησε για την καθιέρωση του φέτος κάτω από τα δοκάρια της Μίλαν, τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και το μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

Ο μικρός ευχαρίστησε τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του. Όσον αφορά την ήττα από τη Γιουβέντους στον τελικό είπε πως έκλαψε μετά τον αγώνα, όμως νιώθει αισιόδοξος για το μέλλον στην ομάδα. Τέλος είπε χαρακτηριστικά: «η εθνική ομάδα είναι ο απόλυτος στόχος για όλους. Ελπίζω να συνεχίσω να δουλεύω έτσι και να κερδίσω την κλήση». Δείχνοντας έτσι πόσο πολύ θέλει να παίξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.