Home SPORTS NEWS «Βολές» Μπουσκέτς κατά του Σταρκ

«Βολές» Μπουσκέτς κατά του Σταρκ


Δεν έχουν σταματήσει στη Μπαρτσελόνα οι «φωνές» και οι αντιδράσεις για την διαιτησία του Βόλφγκανγκ Σταρκ, στον πρώτο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν… δίστασε μάλιστα να πει πως ο Γερμανός διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε, προκειμένου η γαλλική ομάδα να κάνει το 2-2 στο τέλος του αγώνα! Ο μέσος του ισπανικού συλλόγου δεν… κρατήθηκε και δεν αποκλείεται να κληθεί και σε απολογία από την UEFA.

«Μέχρι να πετύχει η Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος ο διαιτητής δεν ήταν χαρούμενος. Το τέρμα τους ήταν καθαρά οφσάιντ και είναι απίστευτο πως ο επόπτης δεν το είδε», είπε ο διεθνής μέσος των «μπλαουγκράνα».

Ο άσος της «Μπάρτσα» δεν… ξέχασε και την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Μίλαν, καθώς και στον συγκεκριμένο αγώνα είχε παράπονα η ισπανική ομάδα! «Τα περισσότερα φάουλ τους ήταν για κίτρινη κάρτα τις οποίες ποτέ δεν αντίκρισαν οι παίκτες της Παρί. Σε εμάς έδινε, ωστόσο κάρτα για το παραμικρό φάουλ. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την Μίλαν όταν τους μέτρησε κανονικό γκολ που είχε ξεκινήσει από χέρι του Μπόατενγκ», τόνισε χαρακτηριστικά…

Στη Μπαρτσελόνα είναι πολλά τα παράπονα για την διαιτησία, ειδικά για τη φάση που έγινε το 1-2, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε θέση οφσάιντ…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr