Home SPORTS NEWS Όντο, Γκατούζο, Αμπροζίνι και Πίρλο σαν… Beatles!

Όντο, Γκατούζο, Αμπροζίνι και Πίρλο σαν… Beatles!


Οι παλαίμαχοι παίκτες της Μίλαν (Milan Glorie) πήραν μέρος το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα σπουδαίο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα απέναντι στους ομολόγους τους της Λίβερπουλ (Liverpool Legends), με το φινάλε του αγώνα στο “Άνφιλντ” να βρίσκει τους Άγγλους να επικρατούν με σκορ 3-2 χάρη σε τέρμα του Στίβεν Τζέραρντ στο τελευταίο λεπτό.

Η ήττα πάντως αυτή δεν πτόησε στο ελάχιστο τους Ιταλούς (έκαναν λόγο για τρομερή ατμόσφαιρα που συνάντησαν στο γήπεδο) και την επομένη του αγώνα φρόντισαν να βγάλουν μία εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ορμώμενοι από την φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1969 στην Abbey Road του Λονδίνου, με τα μέλη των Beatles έξω από τα “EMI Studios” (και η οποία χρησίμευσε ως εξώφυλλο δίσκου τους), έκαναν το ίδιο και οι Όντο, Γκατούζο, Αμπροζίνι και Πίρλο.

“It’s been a hard day’s night (Τίτλος από τραγούδι των Beatles). Beatles came back” (Οι Beatles επέστρεψαν)”, έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Μάσιμο Όντο παρουσιάζοντας τη φωτογραφία με τους τέσσερις παλαίμαχους “ροσονέρι”. Όχι από δρόμο του Λονδίνου αλλά από του Λίβερπουλ αυτή τη φορά…

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: Gazzetta.gr