Home Uncategorized Δάκρυσε στον πάγκο βλέποντας το γιο του να πετυχαίνει γκολ

Δάκρυσε στον πάγκο βλέποντας το γιο του να πετυχαίνει γκολ


Το Τζένοα-Λάτσιο δεν ήταν το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στη Serie A, όμως συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα, μετά το τελικό σφύριγμα. Όχι, δεν είχε να κάνει με τα πολλά γκολ (5), ούτε με το “διπλό” της Λάτσιο, αλλά με τα γκολ των γηπεδούχων ή καλύτερα του σκόρερ των δύο τερμάτων και το κλάμα του πατέρα του που καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Ο Πιέτρο Πελέγκρι μόλις στα 16 (και 112 ημερών) του χρόνια έγινε ο νεαρότερος παίκτης που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, σε κάποιο από τα πέντε κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Περήφανος ασφαλώς ο πατέρας του, Μάρκο, δάκρυσε στον πάγκο της Τζένοα, στην οποία είναι τιμ μάνατζερ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 

Πιο πάνω το όμορφο στιγμιότυπο, με την αγκαλιά πατέρα και γιου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης σειρά ήταν του μικρού να δακρύσει, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε ότι ο πατέρας του έκλαψε όταν τον είδε να σκοράρει.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο μικρός είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή λόγω τραυματισμού του επιθετικού της ομάδας. Επίσης, ο νεαρός Πιέτρο δεν έγινε τώρα γνωστός στο κοινό της χώρας, αφού είναι μέλος των μικρότερων Εθνικών της Ιταλίας, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα μόλις σε ηλικία 15 ετών και 280 ημερών. Επίσης, έκλεισε την περσινή χρονιά με γκολ, απέναντι στην Ρόμα και στο τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Τότι. Δείτε το γκολ του: