Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το πρόγραμμα των επίλεκτων ομάδων (3-4/11)

Το πρόγραμμα των επίλεκτων ομάδων (3-4/11)


Το πρόγραμμα της Ακαδημίας δημοσίευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Από τις 6 επίλεκτες ομάδες, οι 5 θα αγωνιστούν το Σάββατο και μια Κυριακή. ΑΕΛ, Ένωση και Αποέλ οι αντίπαλοι για αυτή τη βδομάδα.

Αναλυτικά:

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν, αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι παιχνίδια, πέντε εκ των οποίων θα διεξαχθούν το Σάββατο και ένα την Κυριακή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου μετράει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, μετά την ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική, ψάχνει άμεση επιστροφή στις νίκες για να ανέβει βαθμολογικά. Υποδέχεται στο «Ηλίας Πούλλος» την ΕΝΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ψάχνει και αυτή το τρίποντο, αφού προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στο «Ηλίας Πούλλος» απέναντι στην ΕΝΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έχει ως στόχο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ, μόνο τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να παραμείνει πολύ κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 θέλει να διευρύνει το σερί συνεχόμενων νικών που έχει εδώ και επτά αγωνιστικές. Αυτήν την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΝΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 έχει στο πρόγραμμα το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (Κλιμάκιο Λεμεσού). Οι «πράσινοι» υποδέχονται, την Κυριακή το πρωί, τον «αιώνιο» αντίπαλο.