Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την πορεία της ομάδας του

Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την πορεία της ομάδας του


Διακοπή λόγω Χριστουγέννων είχαμε τις προηγούμενες μέρες στα πρωταθλήματα Παίδων. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16, Ανδρέας Νικολάου, έκανε τον δικό του απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

«Κρίνω θετική την έως τώρα παρουσία μας, αν και χάθηκαν κάποιοι βαθμοί που ίσως θα μπορούσαν να μην χαθούν. Έχω διακρίνει βελτίωση στους παίκτες μου, τόσο τεχνικά όσο και τακτικά. Συνεχίζουμε και αν έρθουν οι βαθμοί ή κάτι παραπάνω σίγουρα είναι καλοδεχούμενο» ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους υπόλοιπους γυμναστές και προπονητές. Βοηθήσαμε τους παίκτες που είχαν πέρσι κενή χρονιά, για να μην έχουν πολλές ελλείψεις και τραυματισμούς. Ακόμη, προσπαθούμε να τους επαναφέρουμε πλήρως κυρίως μέσω επιστημονικής υποστήριξης. Είμαστε σε καλό σημείο θεωρώ».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Θέλουμε να βελτιώσουμε τους παίκτες ατομικά, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο. Όσο αφορά τον ομαδικό στόχο, σίγουρα όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, αλλά με τον σωστό τρόπο. Θέλουμε να παίζουμε σωστά βάση ανάπτυξης και όχι να θυσιάζουμε τη σωστή ανάπτυξη για το αποτέλεσμα».

Όσο για τον ευρύτερο στόχο της Ακαδημίας, σημείωσε: «Η Ακαδημία δουλεύει πάνω σε τέτοια πρότυπα, μέσω των οποίων θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και την καλή δουλειά, για να ετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης, έχει μαζέψει τέσσερεις βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.