Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 6-3: Νίκη με ανατροπή και χαρακτήρα!

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 6-3: Νίκη με ανατροπή και χαρακτήρα!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια σπουδαία νίκη με 6-3 και με ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ. Σκόρερ οι Μαντέλι (3), Βάντερσον, Σκαμπύλης και Αλεξίου.

Δεν εξελίσσονταν καλά τα πράγμα στο πρώτο μέρος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού από νωρίς έφτασε τα 6 φάουλ και η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με 1-3. Κάπου εκεί η ομάδα μας έδειξε τη δυναμική της και ανεβάζοντας στροφές, «ανάγκασε» την αντίπαλο να φτάσει κι αυτή στα 6 φάουλ και εν τέλει κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 4-3. Μετά την ανάπαυλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε διαχείριση του υπέρ της σκορ, με την ΑΕΚ αν πιέζει για την ισοφάριση παίζοντας με flying goalkeeper. Δεν απείλησε ιδιαίτερα και σε μια στιγμή που ο Σκαμπύλης απέκρουσε ένα σουτ, με τη μια σούταρε από την εστία του και σκόραρε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, σκοτώνοντας το παιχνίδι. Λίγο πριν το φινάλε σκόραρε και ο Αλεξίου για το τελικό 6-3.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη. Έπιασε στην κορυφή το Αποέλ που έχει αγώνα λιγότερο, αφού σήμερα είχε ρεπό. Ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ στις 6/2 εκτός έδρας με αντίπαλο την Αθηαίνου, για την 12η αγωνιστική.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: