Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Η πιο τρελή ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς

Η πιο τρελή ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς

volley-aek39


Στα μέσα του δεύτερου σετ, ο διακόπτης σβήνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει ίσως το χειρότερο φετινό διάστημα της και χάνει με ευκολία το σετ. Η αρχή του τρίτου σετ δεν διαφέρει πολύ, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μπει μπροστά στο σκορ με 0-5, διαφορά που πολλές φορές στην πετόσφαιρα, έχει αποδειχθεί μη ανατρέψιμη. Όχι όμως για την ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς!

Το έναυσμα έδωσε ο αρχι-τρελός ψες Μπρούνο Άλβες! Ο Βραζιλιάνος πασαδώρος με συνεχόμενους πόντους, ακόμα και από μπλοκ, ξύπνησε την ομάδα. Παράλληλα πανηγύριζε έντονα κάθε πόντο σπρώχνοντας και την κερκίδα! Αυτό ήταν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τα πάνω της, απέδωσε με βάση τις πραγματικές δυνατότητες της και μέχρι το τέλος, δεν έδωσε σε κανένα σημείο το δικαίωμα στην ΑΕΚ να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Η κορυφή είναι γεγονός!

Όλοι πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν πως έγινε απλά ένα βήμα. Αν είναι κάτι που μας δίδαξε η περσινή χρονιά, είναι πως τίποτα δεν τελειώνει πριν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, πρέπει όμως να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά!