Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεχίας: «Όλοι μαζί τώρα, ΟΜΟΝΟΙΑ»

Μεχίας: «Όλοι μαζί τώρα, ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, με αφορμή την ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Τόμας Μεχίας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς που δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι και τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί η καθημερινή βελτίωση. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και έγραψε χαρακτηριστικά «Όλοι μαζί τώρα, ΟΜΟΝΟΙΑ!».

Να αναφερθεί πάντως ότι ο Μεχίας είναι από τις περιπτώσεις που αποτελούν ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσουν, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ήδη στο ψάξιμο για τερματοφύλακα και αυτό πιθανόν να φέρει την αποχώρηση του. Με το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσουν πολλά για τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν και εκεί θα γνωρίζουμε τι θα γίνει και με τον Ισπανό πορτιέρο.

Η ανάρτηση του:

«Ήταν μια περίπλοκη σεζόν όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις χωρίς να επιτύχουμε τους στόχους μας. Μετά από όλα, ο μόνος τρόπος είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Ευχαριστώ πολύ όλους τους οπαδούς μας που δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν. Όλοι μαζί τώρα, ΟΜΟΝΟΙΑ!»