Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αντιδράσεις των παικτών μετά το «αιώνιο» ντέρμπι (PHOTOS)

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά το «αιώνιο» ντέρμπι (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ.

Αναλυτικά:

Θαυμασμό για την παρουσία του κόσμου και πικρία γιατί η ομάδα μπορούσε να πάρει τη νίκη και δεν την πέτυχε, εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές μας μέσω των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί ιδιαίτερα ο Άγγλος φορ. Ανεβάζοντας απλά μια φωτογραφία του από τον αγώνα με λεζάντα ένα τριφύλλι, βλέπει ήδη το επόμενο ματς.

Γιαν Λέτσιακς

«Απογοητευμένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ» έγραψε ο Τσέχος μπακ θέλοντας να δείξει πως η ομάδα είναι ικανοποιημένη μόνο όταν παίρνει νίκες.

Έρικ Μποτεάκ

Ξετρελαμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο μοναδικός Πράσινος Λαός, ήταν ο Γάλλος εξτρέμ. «Υπήρχε μια φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο απόψε!!! Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την υποστήριξη… είναι πολύ απολαυστικό να αγωνίζεσαι σε τέτοιου είδους παιχνίδια..» ανέφερε στο ποστάρισμά του.

Τιάγκο Φερέιρα

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα που έστειλε το Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος του αγώνα.

Φράνσις Ουζόχο

Στο ΓΣΠ για να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας βρέθηκε ο Νιγηριανός πορτιέρο. Πριν την σέντρα του αγώνα ενθάρρυνε μέσω στόρυ τους συμπαίκτες του γράφοντας «Πάμε παιδιά».

Ανδρόνικος Κακουλλής

«Στο τέλος δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε όλοι μαζί» ανέφερε ο νεαρός επιθετικός που κατέγραψε άλλη μία συμμετοχή.