Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α. Σπόντας: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι»

Α. Σπόντας: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι»


Οι υποχρεώσεις για την ομάδα eSports της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζονται σε εβδομαδιαία βάση, με παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Η μέχρι στιγμής πορεία των «πρασίνων» κρίνεται θετική, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο Αλέξανδρος Σπόντας, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ eSports, μίλησε στο Πρόγραμμα Αγώνα και αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της ομάδας ως τώρα, πώς βλέπει τη συνέχεια, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το «τριφύλλι» θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

«Η πορεία μας στον πρώτο γύρο δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Δουλέψαμε αρκετά και με την προσθήκη κάποιων πιο έμπειρων παικτών παρουσιαστήκαμε πιο καλοί και ανταγωνιστικοί στα τελευταία μας παιχνίδια. Είμαι βέβαιος πώς όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι και τα αποτελέσματά μας θα βελτιωθούν. Στόχος μας είναι να μπούμε στο γκρουπ που οδηγεί στην Ευρώπη», το αρχικό σχόλιο του Αλέξανδρου.

Και ακολούθως πρόσθεσε: «Στα τελευταία τρία παιχνίδια κερδίσαμε μία φορά, χάσαμε στις λεπτομέρειες από την ΑΕΚ Αθηνών, που είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ενώ απέναντι στη ΦΙΦΑ Ελλάς ήμασταν κυρίαρχοι, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και τελικά εξήλθαμε ισόπαλοι. Αυτοί οι αγώνες αποτελούν ένα καλό μάθημα για εμάς ενόψει της συνέχειας».

Κληθείς να σχολιάσει την ποιότητα του πρωταθλήματος, τόνισε: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ που είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Όμως, οι διαφορές των υπολοίπων ομάδων δεν είναι μεγάλες. Εμείς χρειαζόμαστε δουλειά και βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Όμως, όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Καταλήγοντας, ο Αλέξανδρος Σπόντας, μίλησε και για τη δική του παρουσία στον χώρο των eSports: «Ασχολούμαι από το 2014 με το ΦΙΦΑ. Όμως τους τελευταίους 7-8 μήνες η εξέλιξη των ομάδων eSports ήταν πολύ μεγάλη. Προσωπικά έχω εμπειρία ενός χρόνου, όπου κατάφερα να κερδίσω τρεις τίτλους. Είμαι αρκετά χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και μου αρέσει να τη βλέπω να προοδεύει και να βελτιώνεται. Στόχος μας είναι να μπούμε στο γκρουπ της Ευρώπης και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».