Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας για τον αγώνα με τον Ερμή

Πρόβλεψη εντεκάδας για τον αγώνα με τον Ερμή


Στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Λάρνακα ο Χένινγκ Μπεργκ δεν ρίσκαρε. Έριξε στο γήπεδο βασικούς παίκτες και ο στόχος να καθαρίσει η πρόκριση επετεύχθη.

Αναμέναμε ότι θα έκανε πολλές αλλαγές σε εκείνο το παιχνίδι ωστόσο ο Νορβηγός δεν μας επιβεβαίωσε.

Σήμερα ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αισθάνεται ασφαλής μετά το 5-0 στο «Αμμόχωστος» έτσι η ευκαιρία για μία καλή δοκιμή σε έναν αγώνα με επίσημο χαρακτήρα είναι ιδανική.

Στο τέρμα αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά ο Χαράλαμπος Κυριακίδης. Θα είναι γι’ αυτόν ότι καλύτερο πριν από το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένουμε να δούμε τους Νικόλα Παναγιώτου και Χούμποτσαν ενώ στα άκρα της αμυντικής γραμμής ο Μανρίκε μάλλον θα καταγράψει τα πρώτα του επίσημα αγωνιστικά λεπτά αγωνιζόμενος από αριστερά ενώ δεξιά θα παίξει ο Ζοέλ Περέιρα.

Στον χώρο του κέντρου θα πάρουν θέση οι Κούσουλος και Χαραλάμπους. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ανμένουμε να δούμε τους Εζρά και Τζιωνή ενώ δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Μίκου και Κακουλλής.

Η πρόβλεψη γίνεται πάντοτε με επιφυλάξεις αν και σήμερα θεωρούμε ότι ο Μπεργκ θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται να δώσει χρόνο σε κάποιους παίκτες.