Home TOP NEWS Η βόμβα βρίσκεται στα θεμέλια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου

Η βόμβα βρίσκεται στα θεμέλια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου


Και αναμένει να εκραγεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εχθές το βράδυ είχαμε αρχικά τις σοβαρότατες τοποθετήσεις του αρχηγού αυτού του κράτους που φημολογείται ως “νήσος αγίων”, του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή στο ποδόσφαιρο μεταξύ διαφθαρμένων διαιτητών και παραγόντων. Το ίδιο βράδυ υπήρξε έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο διαιτητή.

Οι εξελίξεις σήμερα είναι ραγδαίες. Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως θα επιβληθεί της κατάστασης αλλά φαίνεται να έχει ήδη χάσει την μπάλα και οι διαιτητές με ανακοίνωση τους στην πραγματικότητα κατηγορούν εν μέρει για ηθική αυτουργία και κάλυψη μέσω των δηλώσεων για τις έκνομες ενέργεις που συνέβησαν τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αυτό που ζούμε δεν είναι πλεον φαρσοκωμωδία. Είναι επικίνδυνο. Και δεν χρειάζεται κανένας φάκελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να αποδείξει οτιδήποτε. Πρέπει να παρέμβει η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας. Τελεία. Ταυτόχρονα η διοίκηση της ΚΟΠ θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί αλλά επειδή δεν ονειροβατούμε ας κρατήσουν τα προσχήματα και να δράσουν άμεσα φέρνοντας ξένους διαιτητές για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, όταν αυτή ξαναξεκινήσει.

Η αξιοπιστία έχει χαθεί. Προς όλες τις κατευθύνσεις. Προφανώς και υπάρχουν καθαροί διαιτητές. Προφανώς και υπάρχουν καθαροί παράγοντες. Αλλά δεν θέλεις περισσότερους από 2-3 σε κάθε κατηγορία για να τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα…