Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής

Ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Πάπουτσος, μίλησε στον Super FM 104.0 για τις τελευταίες εξελίξεις με τη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, αλλά και για τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Μπορεί ο οποιοσδήποτε διαιτητής να κάνει λάθη και παραλείψεις. Οι βομβιστικές ενέργειες δεν θα τον διορθώσουν. Αυτό που επιβάλλεται είναι η εξιχνίαση για κάθε παράβαση. Ειδικά, όταν μιλάμε για εμπλοκές παραγόντων. Αν υπάρχουν μέλη μας σε όλα αυτό, αυτός που εμπλέκεται να εξαφανιστεί από το χώρο. Η δική μας θέση δεν είναι να αντιπαραταχθούμε στις δηλώσεις του Προέδρου. Για να το πει σημαίνει ότι το πληροφορήθηκε από αρμόδια όργανα του κράτους. Είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε να συμμετάσχω στην οποιαδήποτε επιτροπή. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως σύνδεσμος».

Αν σχεδιάζουν αντίδραση με αναβολή αγωνιστικής: «Οι διαιτητές είναι σε σεμινάριο. Αν χρειαστεί να προβούμε σε περαιτέρω μέτρα και ενέργειες θα τα ανακοινώσουμε. Δεν θα το αποφασίσω μόνος μου. Θα έχουμε επικοινωνία με τα πλείστα μέλη και έτσι δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Πηγή: sport-fm.com.cy