Home TOP NEWS Το ντέρμπι αιωνίων παίζεται, αυτό το καλοκαίρι, στο «Ριαθόρ»

Το ντέρμπι αιωνίων παίζεται, αυτό το καλοκαίρι, στο «Ριαθόρ»


Από τη μία η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω του προέδρου της, εξέφρασε την πρόθεση να κρατήσει τον Φράνσις Ουζόχο αγοράζοντας τα δικαιώματα του και από την άλλη το ίδιο έπραξε και ο Πρόδρομος Πετρίδης του Αποελ, λέγοντας πρόσφαρα ότι ο Νιγηριανός ταιριάζει στο προφίλ του τερματοφύλακα που ψάχνουν στην ομάδα του.

Μάλιστα οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες κάνουν λόγο για συμφωνία του Αποέλ με τον Νιγηριανό ενώ σήμερα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδα 24sports.com.cy και το οποίο υπογράφει ο αθλητικογράφος Ανδρέας Βιολάρης, αναφέρει ξεκάθαρα πως φαβορί για την απόκτηση του είναι οι γαλαζοκίτρινοι έχοντας ήδη προσφέρει στον Νιγηριανό τριετές κλειστό.

Απόσπασμα του ρεπορτάζ αναφέρει… «Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έκανε τις πρώτες επαφές με τον Ουζόχο κατά τη διάρκεια της καραντίνας και εκεί φάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μετακομίσει ο παίκτης στον Αρχάγγελο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως εδώ και μερικές εβδομάδες έχει προκύψει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία προνοεί συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας (μέχρι το 2023)».

Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει άγνοια για κάτι τέτοιο, την στιγμή που και η ίδια αναμένει το ξεκαθάρισμα, διοικητικό και αγωνιστικό, στην Λα Κορούνια ώστε να μπει σε απευθείας διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Νιγηριανού τερματοφύλακα αλλά και με τον ίδιο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αν η Ντέπορ υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία τότε ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά μένει ελεύθερος.

Αναμένουμε πάντως με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα επόμενα επεισόδια στο… ντέρμπι αιωνίων το οποίο αυτό το καλοκαίρι παίζεται στο «Ριαθόρ».