Home TOP NEWS Σημαντικό το αυριανό τελευταίο φιλικό

Σημαντικό το αυριανό τελευταίο φιλικό


Λιγότερο από ένα δεκαήμερο έχει απομείνει για να αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή της προσπάθεια. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είναι αυτό κόντρα στην Αραράτ την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Δούλεψαν πολύ όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές, έκαναν σκληρές προπονήσεις σε Λευκωσία και Κυπερούντα, έδωσαν αρκετά φιλικά παιχνίδια ενώ απομένει το τελευταίο απέναντι στην Δόξα αύριο.

Θα είναι το τελικό τεστ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από τον αγώνα του πρώτου προκριματικού και αύριο θα περιμένουμε να δούμε τον Χένινγκ Μπεργκ να δοκιμάζει αυτά που έχει κατά νου ενόψει του παιχνιδιού με τους Αρμένιους.

Ο Παπουλής επιστρέφει στη δράση, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Εθνικό, θέλει λίγες ακόμη μέρες ο Μαυρίας ο οποίος αναμένεται ότι θα μείνει εκτός αύριο.

Η Αραράτ είναι κάπως πιο έτοιμη από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού έχει ήδη δώσει έναν επίσημο αγώνα χθες ενώ θα παίξει ακόμη ένα την ερχόμενη Παρασκευή, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να το αντισταθμίσει με την ποιότητα της.

Περιμένουμε πάντως να δούμε αύριο την ομάδα μας να πιάνει έναν καλό ρυθμό στο παιχνίδι αλλά και να έχει διάρκεια, αν και σε αυτό το αρχικό στάδιο της χρονιάς.