Home TOP NEWS Match Report: Εκτός προγράμματος απώλειες, με πρωταγωνιστή τον αντίπαλο τερματοφύλακα

Match Report: Εκτός προγράμματος απώλειες, με πρωταγωνιστή τον αντίπαλο τερματοφύλακα


Δεν ήταν πολλές οι ευκαιρίες που βρήκε στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία πάντως έχασε και πέναλτι με τον Γκόμεθ. Οι πολλές αλλαγές που έγιναν σήμερα δεν απέδωσαν, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 και η ομάδα μας κατέγραψε σήμερα απώλειες βαθμών οι οποίες χαρακτηρίζονται και… εκτός προγράμματος.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε το παιχνίδι με τους Φαμπιάνο, Μαυρία, Κίκο, Κούσουλο, Παναγιώτου, Σέχου, Τιάγκο, Ασάντε, Σενέ, Λοϊζου και Κακουλλή.

Φάνηκαν διστακτικοί στα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά μέχρι να βρουν ρυθμό αφού ήταν ένα σχήμα που δεν ξανάπαιξε μαζί.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 5ο λεπτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ο Λοϊζου έκανε ατομική προσπάθεια, βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τον πλάσαρε με το εξωτερικό του ποδιού όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 8ο λεπτο κερδίσαμε φάουλ ελαφρώς αριστερά από τον κεντρικό διάδρομο, ανέλαβε την εκτέλεση ο Κίκο στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Πέτρου ο οποίος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Ήταν πιο επιθετική η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή του αγώνα και επιχείρησε να βγάλει προσπάθειες με ταχύτητα.

Στο 18’ ο Ουντόζι έφυγε στην πλάτη της άμυνας μας, έκανε ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα έξω.

Ξεθάρρεψε λίγο η Ενωση μετά το 20ο λεπτο και επιχείρησε να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα και να επιτεθεί οργανωμένα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, χωρίς όμως να μπορεί να βρει το διάδρομο για να γίνει απειλητική.

Ένα σουτ του Θεοδόρου στο 26ο λεπτό έγινε υπό πίεση με τη μπάλα να καταλήγει στον Φαμπιάνο χωρίς δύναμη.

Στο 30ο λεπτό ο Μαυρίας έκανε υπέροχη ντρίμπλα και έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Σενέ δεν μπόρεσε για την κεφαλιά ενώ ούτε ο Τιάγκο μπήκε στη φάση για να τελειώσει.

Δυσκολευόταν πολύ η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Λίγες φορές πλαγιοκοπήσαμε ενώ ούτε από τον κεντρικό διάδρομο βρίσκαμε τρόπο να φτιάξουμε φάσεις.

Στο 37ο λεπτό ο Ουντόζι έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Φαμπιάνο ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Μπαλοτέλι μπήκε με απαιτήσεις στην περιοχή μας και προσπάθησε από πλάγια θέση να σκοράρει.

Στο 40ο λεπτό ο Μαυρίας έγινε ο πρώτος παίκτης που δέχθηκε κίτρινη κάρτα για δυνατό τάκλιν στον Ουντόζι.

Το δεύτερο ημίχρονο

Χωρίς αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στα πρώτα λεπτά στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατάει μπάλα και να προσπαθεί να δημιουργήσει. Στο 49ο λεπτό ο Σενέ έκανε φανταστική ντρίμπλα, μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έδωσε πάσα προς τα πίσω όμως δεν βρήκε συμπαίκτη.

Στο 51ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην περιοχή από τον Κούσουλο, ο Κίκο στη κίνηση έκανε πλασέ με το αριστερό, η μπάλα πήγαινε στη γωνία όμως ο Πέτρου σε ακόμα μία φάση απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 55ο λεπτό ο Μπαλοτέλι έκανε ένα σουτ από απόσταση χωρίς δύναμη άουτ.

Στο 57 η Ένωση απείλησε ξανά με τον Ουντόζι να παίρνει μπάλα ύστερα από λανθασμένο διώξιμο του Φαμπιάνο, έκανε σουτ από απόσταση βλέποντας τον τερματοφύλακα μας εκτός έστίας όμως δεν το έπιασε καλά.

Στο 59ο λεπτό ο Μπεργκ έκανε διπλή αλλαγή βάζοντας στο παιχνίδι τους Τζιωνή και Παπουλή αποσύροντας τους Σενέ και Λοϊζου.

Στο 60ο λεπτό ο Κίκο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κούσουλο πετάχτηκε στην περιοχή και έπιασε την κεφαλία η οποία ήταν άστοχη.

Στο 61ο λεπτό ο Τζιωνής μπήκε στην περιοχή, έκανε συρτή μπαλιά προς τα πίσω όμως δεν βρήκε συμπαίκτη.

Μετά τις αλλαγές η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεσε πολύ περισσότερο και έψαξε το γκολ.

Όμως ήταν η Ένωση αυτή που απείλησε στο 72ο λεπτό με ένα σουτ του Ουντόζι με ένα σουτ βολίδα έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Στο 75ο λεπτό ο Μπεργκ έκλεισε τις αλλαγές του βάζοντας στο γήπεδο τον Γκόμεθ βγάζοντας τον Τιάγκο.

Κλείσαμε στα τελευταία λεπτά την Ένωση στην περιοχή της όμως λίγα πράματα μπορέσαμε να δημιουργήσουμε.

Στο 82ο λεπτό ο Παπουλής πήρε τη μπάλα μακριά από την περιοχή και έκανε ατομική ενέργεια μπαίνοντας στην περιοχή, ντρίμπλαρε και τον Πέτρου ο οποίος έπεσε στα πόδια του και τον ανέτρεψε. Κέρδισε το πέναλτι ο Ελλαδίτης το οποίο εκτέλεσε ο Γκόμεθ όμως ο Πέτρου απέκρουσε.

Στο 86ο λεπτό η κεφαλιά του Ασάντε ύστερα από τη σέντρα του Κίκο ήταν πολύ άστοχη.

Στο 88’ ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Παναγιώτου έκανε κεφαλιά με τον Πέτρου να λέει και πάλι όχι.

Στο 89ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας κόρνερ το οποίο απέκρουσε ο Πέτρου.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.