Home ΚΥΠΡΟΣ Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας οι μισοί αγώνες Β’ Κατηγορίας

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας οι μισοί αγώνες Β’ Κατηγορίας


Μετά τη χθεσινή καταχώρηση της υπόθεσης για χειραγώγηση αγώνα δεύτερης κατηγορίας πλέον οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου επικεντρώνονται στο διαχωρισμό μέχρι σήμερα πληροφοριών, που λαμβάνουν στην κόκκινη γραμμή που άνοιξε για στημένους αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, από τη μέχρι στιγμής αξιολόγηση των δεκάδων πληροφοριών που φτάνουν ενώπιον τους τις τελευταίες βδομάδες οι ανακριτές επικεντρώνονται και θα αρχίσουν να ερευνούν σχεδόν τα μισά παιχνίδια της φετινής και της περσινής περιόδου στη δεύτερη κατηγορία.

Όπως μαθαίνουμε, ήδη οι ανακριτές έχουν ζητήσει και βίντεο των συγκεκριμένων αγώνων.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι ανακριτές να επισκεφθούν ή να καλέσουν πρόσωπα για κατάθεση γύρω από τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Οι ανακριτές αναμένουν για τις επόμενες ενέργειες

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές αναμένουν στο ακουστικό οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία για τις επόμενες ενέργειες τους γύρω από τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου και τις πληροφορίες που είχαν ενώπιον τους από τον περασμένο Μάρτιο από τις ισπανικές αρχές.

Ήδη από χθες το μεσημέρι οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου παρέδωσαν σχετικό σημείωμα με τις ενέργειες τις οποίες έκαναν όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο μεγάλο εμπόδιο για τη διερεύνηση των συγκεκριμένων πληροφοριών είναι το γεγονός ότι το μαρτυρικό υλικό εξασφαλίστηκε από παρακολουθήσεις τηλεφώνου στην Ισπανία.

Πηγή: ant1.com.cy