Home TOP NEWS Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε με ουσιαστική εισήγηση, οι υπολοιποι… αοριστολογίες

Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε με ουσιαστική εισήγηση, οι υπολοιποι… αοριστολογίες


Κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν έβγαλε η αποψινή άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ. Μόνες εισηγήσεις που ακούστηκαν στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών του Δ.Σ της ομοσπονδίας, ήταν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και από την ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού εξέφρασε την άποψη ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας πρέπει να παραιτηθεί ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ εισηγήθηκε όπως αναλάβει πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ο Λεόντιος Τράττος και να αντικαταστήσει τον Γάλλο Μπερτράντ Λαγιέκ.

Τα υπόλοιπα μέλη δεν κατέθεσαν καμία εισήγηση παρά μόνο, στον χρόνο που τους δόθηκε για να τοποθετηθούν, αοριστολογίες. «Θα…» και «πρέπει να…» χωρίς να ρίξουν κάτι συγκεκριμένο στο τραπέζι.

Η εισήγηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έγινε αποδεκτή, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες η ομάδα μας είχε συζητήσεις με τα πλείστα σωματεία τα οποία αρχικά είχαν εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να μπει υπεύθυνος ο Κύπριος διαιτητής ο οποίος είναι γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας, πεπειραμένος λόγω και της πολυετούς παρουσίας του ως διαιτητής.

Η Κυπριακή ρήση «στύλλον, στύλλον άνεση» φαίνεται ότι ταιριάζει πλήρως στην προσέγγιση που εμφανίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες οι οποίες μάλλον δεν δείχνουν πραγματική βούλιση για να πράξουν με τρόπο ώστε να επέλθει επιτέλους η αλλαγή και η κάθαρση.

Έχει μετακυλιστεί χρονικά σε αόριστο σημείο νέα συνέλευση ώστε να κατατεθούν εισηγήσεις από τις ομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε επίσης τη θέση ότι θα έπρεπε από απόψε να παρθούν αποφάσεις ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση.