Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστοφή: “Έχουμε τεράστια ανάγκη το κόσμο μας”

Χριστοφή: “Έχουμε τεράστια ανάγκη το κόσμο μας”


Την σημασία του κόσμου τόνισε ο Δημήτρης Χριστοφή τη σημερινή δημοσιογραφική. Ο Τζίμης τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη ανάγκη το ΛΑΟ της, ενώ όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση, έκανε ξεκάθαρο πως στόχος του είναι να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται.

Αρχικά ο Δημήτρης μίλησε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Άχνα: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο το δείξαμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο που είναι δίπλα μας παρά τα δύσκολα. Όσοι εν μπόρεσαν να έρθουν στο γήπεδο σε προηγούμενα παιχνίδια, να ξέρουν πως μας έλειψαν και τους έχουμε ανάγκη. Είμαστε σε καλό δρόμο, ξέρω πως τους πικράναμε, αλλά τους αξίζουν νίκες και θα τους φέρουμε πίσω.”.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη δική του απόδοση, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τα προβλήματα που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ: “Είμαι νεαρός, δεν μπορώ να με κρίνω. Στόχος μου προσωπικός είναι να δουλεύω σκληρά, ελπίζω να είναι όπως τα λες και να συνεχίσω έτσι. Πάνω από όλα είμαστε μια ομάδα. Είμαστε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τημ, μια ομάδα. Εμείς θα τα βρούμε και αυτό κάναμε. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία.”

Τέλος, ο Χριστοφή ένιωσε την ανάγκη να κάνει και δεύτερο κάλεσμα στο κόσμο, δείχνοντας πόσο τους λείπει: “Σίγουρα δεν νιώθουμε καλά χωρίς το κόσμο μας. Είναι κάτι που συζητούμε, είναι αναγκαίος ο κόσμος. Για αυτό θέλαμε να έρθουμε εδώ και εγώ και ο Λέο, για να πούμε πως τον έχουμε ανάγκη. Ελπίζω να τον δούμε στο γήπεδο”.