Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ράουφμαν: “Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν από την αρχή”

Ράουφμαν: “Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν από την αρχή”


«Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν από την αρχή. Είδαμε τι έγινε με τον Σοάρες και τον Σκαραμοτσίνο. Στις θέσεις που ήρθαν νέοι παίκτες η Ομόνοια αντιμετώπισε κάποια προβλήματα αλλά υπάρχει χρόνος ακόμη».

Τα πιο πάνω λόγια ανήκουν στον κορυφαίο ξένο (κατά την άποψη του γράφοντα) που έπαιξε μπάλα στο νησί μας, τον Ράινερ Ράουφμαν, σε συνέντευξη που έδωσε στον Στέλιο Δημοσθένους. Αυτά που βλέπει ο κόσμος, τα βλέπουμε και εμείς, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα. Όταν ένας παίκτης σαν τον Ράινερ όμως ζητάει να τους δοθεί πίστωση, κάτι θα ξέρει περισσότερο.

Ίσως οι παίκτες αυτοί όταν προσαρμοστούν να προσφέρουν, άλλοι μπορεί να περάσουν και να μην ακουμπήσουν. Άλλωστε πέραν από το Σοάρες και τον Σκάρα, υπήρχαν και αντι-παραδείγματα πέρσι. Ας βεβαιωθούμε όμως πρώτα πως όντως κάνουν ή όχι πριν τους διαγράψουμε, χωρίς όμως αυτό να είναι εις βάρος της ομάδας. Αν δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί 100% στις ανάγκες της ομάδας, είναι κάτι που το γνωρίζει η τεχνική ηγεσία και σε τέτοια περίπτωση πρέπει να προστατεύσει και τους ίδιους και την ομάδα.