Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Εξετάζεται σοβαρά η πρόταση”

“Εξετάζεται σοβαρά η πρόταση”

img_1928


Μιλώντας το μεσημέρι στο Ραδιόφωνο του “ΑΣΤΡΑ”, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου, τόνισε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τον οποιονδήποτε παίκτη της λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σωματείο. Ο Αντρέας Δημητρίου σημείωσε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ απέρριψε προτάσεις αφού αυτές ήταν χαμηλές σε σχέση με την αξία ποδοσφαιριστών της.

Στην περίπτωση του Σοάρες ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε ότι η πρόταση αυτή εξετάζεται πολύ σοβαρά από τη διοίκηση, σε συνεργασία με την πλευρά του παίκτη.

Πιο κάτω ολοκληρωμένες οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου:

Η ομάδα μας έχει δεχτεί μία σοβαρή πρόταση για παραχώρηση του Μάρκο Σοάρες, την οποία και μελετά σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή. Είναι ξεκάθαρο πως όποια οικονομικά προβλήματα και εάν έχει το Σωματείο μας, σε καμία περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να ξεπουλήσει ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, σε αρκετές περιπτώσεις έχει απορρίψει προτάσεις για παίκτες μας, διότι κρίθηκαν ότι δεν ανταποκρίνονταν στην αξία τους.

Προτεραιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σοάρες, που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, γι’ αυτό και έγιναν επαφές με τον παίκτη επί τούτου. Όμως, από τη στιγμή που άλλοι συμπαίκτες του είχαν αποδεχτεί να μειώσουν τις απολαβές τους, κρίθηκε πως δεν θα ήταν σωστό να ακολουθηθεί διαφορετικός δρόμος σ’ αυτήν την περίπτωση. Θα ήταν ανεύθυνο εξάλλου να προσφέρονταν ανταλλάγματα στα οποία τα Σωματείο δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί.

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.