Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λ. Φανιέρος: “Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Λ. Φανιέρος: “Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Με σεβασμό μίλησε για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gsports.co. Παράλληλα όμως έχρισε την ομάδα του φαβορί για τη νίκη. Πιο κάτω κάποια αποσπάσματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και σύνδεσμος προς όλη τη συνέντευξη.

Την Κυριακή αγωνίζεσαι με την ΟΜΟΝΟΙΑ ποια τα συναισθήματα.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ το ίδιο και εγώ. Οι περισσότεροι φίλοι και συγγενής μου είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αλλά εμείς πάμε για να αποκομίσουμε κέρδος . Εγώ την βλέπω σαν όλες τις ομάδες και θα πάμε με αυτό το σκεπτικό . Και να χάσουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ τίποτα δεν χάθηκε. Πιστεύω ότι ο Ερμής έχει 60% πιθανότητες να πάρει την νίκη και 40% η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάμε για να κερδίσουμε. Εμείς καθορίζουμε τον νικηή όχι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την δική μας εμφάνιση θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα και το λέω με όλη την σοβαρότητα μου.

Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει μια νίκη επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ.

Όν κερδίσεις την ΟΜΟΝΟΙΑ τότε θα μιλάς για άλλα πράγματα όπως κέρδισα και το ΑΠΟΕΛ. Αν κέρδιζα την  ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από δέκα χρόνια που αποτελούσε φόβητρο θα αποτελούσε κατόρθωμα ,όμως αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την κατάντησαν κάποιοι και δεν με ενδιαφέρει ποιοι , η οποία αναφέρεται και λέει ότι παίζει αγώνα ντέρμπι (!!!) με τον Ερμή τότε ναι έχω απαιτήσεις και δικαιώματα πάνω στην νίκη.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Λούκα Φανιέρου