Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντίο Player of the Year

Αντίο Player of the Year


Ήταν ο αδιαμφισβήτητος MVP της φετινής χρονιάς. Ο Αντρέ Σκέμπρι με 17 τέρματα και 6 ασσίστ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επίτευξη των στόχων της και μπορεί η ομάδα να μην τα κατάφερε, όμως ο ίδιος κέρδισε την αναγνώριση και την αγάπη όλων.

Αν ήταν να χαρακτηρίσουμε με μια φράση το Μαλτέζο θα ήταν “τα κάνει όλα και συμφέρει”! Δεν ήρθε σαν ακριβοπληρωμένος αστέρας, δεν το έπαιξε ποτέ σταρ. Έδωσε όμως τα πάντα από 3 θέσεις (πλάγιος επιθετικός, κεντρικός επιθετικός, δεύτερος επιθετικός), κατάφερε να προσφέρει τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο εκτελεστικό. Πέρσι πέρασε αρκετό καιρό στον πάγκο, έδειξε όμως πόσο δυνατός χαρακτήρας είναι και ήταν η δική μας “super sub”.  Φέτος όταν πήρε φανέλα βασικού, έβγαλε μάτια…

Το πιο σημαντικό όμως, ήταν το δέσιμο του με τον κόσμο. Ο Σκέμπρι, έφτασε σε σημείο να δηλώνει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και να χαρακτηρίζει την ομάδα μας “δεύτερο του σπίτι”. Ένιωσε την ανάγκη να αποχαιρετίσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπογράφοντας στη γερμανική Φρανκφούρτη και να τον ευχαριστήσει για τη στήριξη τελειώνοντας πως “μια μέρα θα επιστρέψω”.

Δυστυχώς ο Αντρέ δεν θα είναι του χρόνου στο ρόστερ μας. Λέμε δυστυχώς όχι μόνο για την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και γιατί ο Σκέμπρι είναι χρυσό παιδί. Καλή επιτυχία στη Γερμανία MVP και μακάρι μια μέρα να ξαναβάλεις τριφύλλι στο στήθος.