Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να παγώσει το ρυθμό

Να παγώσει το ρυθμό


Το έχει κάνει ξεκάθαρο και μάλιστα επανειλημμένα ο Κώστας Καϊάφας. Στο στάδιο που βρίσκεται η ομάδα, εκείνο που ενδιαφέρει πρώτιστα είναι το ζητούμενο και όχι πόσο όμορφη μπάλα θα παίξει. Ο κόουτς είναι απόλυτα ρεαλιστής και από τη στιγμή που απέναντι του έχει μια θεωρητικά πιο δυνατή (τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων) ομάδα, θα πράξει ανάλογα.

Η Ντινάμο αναμένεται να προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της ρυθμό, να κρατήσει μπάλα να φτιάξει παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρει με οργανωμένη επίθεση, θα προσπαθήσει να φτάσει στο γκολ από κάποια στατική φάση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, πρέπει να βρει τρόπο να παγώσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Πώς; Κρατώντας καταρχάς μπάλα όποτε έχει την ευκαιρία. Η ομάδα μας πρέπει να αξιοποιήσει την κατοχή της στρογγυλής θεάς έξυπνα και αν της επιτραπεί, να βγει στην αντεπίθεση και να ψάξει το γκολ.

Πέραν του παγώματος του ρυθμού, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα όλο το 90λεπτο. Δεν επιτρέπονται ολιγωρίες, δεν επιτρέπεται να χάσουμε από τα μάτια μας τα ατού του αντιπάλου, γιατί δεν αστειεύονται!

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus