Home TOP NEWS Επίτευγμα, αλλά πεινάει για παραπάνω!

Επίτευγμα, αλλά πεινάει για παραπάνω!

kaz-kosmos-apollon143


Αν μας έλεγε οποιοσδήποτε με το τέλος του 2014, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατάφερνε να πείσει τον κόσμο της πως μπορεί ακόμα και για τον τίτλο, θα τον βγάζαμε τρελό. Η ομάδα μας έχει τον χαμηλότερο προϋπολογισμό της τελευταίας 8ετίας, σαφώς χαμηλότερο των αντιπάλων. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς λόγω των οικονομικών προβλημάτων έφτασε να μοιάζει με το σπίτι του Big Brother από τις απρόοπτες αποχωρήσεις και ακόμα και τον Γεννάρη, άλλαζε πολλούς ποδοσφαιριστές. Κι όμως είναι εκεί, στα ψηλά, ονειρεύεται ακόμα πιο ψηλά και είναι έτοιμη να το διεκδικήσει.

Μπορεί στο τέλος να μην τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ακόμα είναι 5 βαθμούς πίσω από τη κορυφή. Είναι όμως φανερό, πως όλο το πράσινο οικοδόμημα “πεινάει” για το κάτι παραπάνω και είναι διατεθειμένο να το κυνηγήσει κι ας ξεφύγει έτσι από την ασφάλεια του “δεν πάμε για πρωτάθλημα”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για μεγαλεία και αυτά πρέπει να στοχεύει, ακόμα και στα δύσκολα της χρόνια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το ότι καταφέρνουν να διατηρούν καλή εικόνα ομάδας με στόχους. Οι ίδιοι όμως είναι οι πρώτοι που δεν πρέπει ποτέ να είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους. Να ρίχνουν πάντα ματιές στα πιο ψηλά και αν τους δοθεί η ευκαιρία να το ψάξουν. Το χρωστάνε στον εαυτό τους και τη φανέλα που φοράνε.