Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πήρε ότι άξιζε

Πήρε ότι άξιζε

kyp-apoel-omo25


Είναι αδιανόητο και δεν χωνεύεται με τίποτα, αλλά ο αιώνιος μας μπήκε στο γήπεδο και ήθελε τη νίκη περισσότερο από μας. Ήταν πρώτοι στη μπάλα, είχαν περισσότερο πάθος, μεγαλύτερη συγκέντρωση. Τόσα ατομικά και κυρίως αβίαστα λάθη, δεν θυμόμαστε πότε έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ για τελευταία φορά. Μάλλον σε μια από τις κακές εμφανίσεις του πρώτου γύρου θα πρέπει να ανατρέξουμε.

Το ξαναλέμε δεν χωνεύουμε ότι μια ομάδα με την πλάτη στο τοίχο, που σέρνεται εδώ και καιρό, κέρδισε καθαρά και δίκαια μιαν άλλη που  είχε όλα τα κίνητρα να κερδίσει και να δει το μέλλον της πιο αισιόδοξα, ενώ είχε και την ψυχολογία με το μέρος της. Πήραμε ότι δώσαμε και αυτό ήταν το απόλυτο μηδέν. Έχουμε μόνο ντέρμπι από δω και πέρα κι αν δεν αρχίσει να γυαλίζει ξανά το μάτι, δεν θα δούμε ούτε Ευρώπη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προσεγγίσει το σημερινό ματς, σαν μια πολύ κακή και ντροπιαστική παρένθεση. Δεν είναι αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι αυτό το πράγμα που είδαμε σήμερα. Πρέπει να ηρεμήσει κατά τη διάρκεια των διακοπών και να επιστρέψει δριμύτερη. Κυρίως όμως πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της γιατί σήμερα αδίκησε τον εαυτό της και ανάγκασε τον κόσμο της να σκύψει το κεφάλι.