Home TOP NEWS Ταιριάζει στο προφίλ, αλλά στο μπάτζετ;

Ταιριάζει στο προφίλ, αλλά στο μπάτζετ;

sheridan


Βούιξε η Λευκωσία, ότι ΟΜΟΝΟΙΑ και Κίλιαν Σέρινταν, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ασφαλώς θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη αν αποδειχθεί πραγματικότητα. Καλό είναι να έχουμε όμως υπόψη μας τα δεδομένα και να κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να υπάρξει πραγματική ένδειξη πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Καταρχάς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ιρλανός ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει το τεχνικό τημ. Καϊάφας και Σεργίου, βλέπουν εδώ και μέρες επιθετικούς και έψαχναν για παίκτη που να βοηθάει στην ανάπτυξη, να μπορεί να παίξει με πλάτη αλλά και με μπάλα στα πόδια, να πιέζει μπροστά όταν χάνεται η κατοχή. Ο Σέρινταν διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία, ενώ στον αιώνιο έχει πετύχει και σημαντικά γκολ.

Ας αφήσουμε το αγωνιστικό στην άκρη όμως και ας μιλήσουμε και για το οικονομικό. Ο Κίλιαν Σέρινταν αμειβόταν πέρσι με ένα ποσό γύρω στις 150 χιλιάδες. Θέλησε να εξαργυρώσει την καλή του παρουσία με διπλασιασμό των απολαβών του, δεν τα βρήκε με το Αποέλ και έμεινε ελεύθερος. Προφανώς ποσά σαν αυτό που ζήτησε φέτος, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να δώσει κατ’ ουδένα λόγο. Αν ο ίδιος είναι διατεθειμένος να πάρει τα ίδια, ίσως και λιγότερα από όσα πέρσι στο Αποέλ, η δουλειά θα γίνει. Αλλιώς, δεν υπάρχχει λόγος να το συζητάμε.