Home TOP NEWS Αθόρυβα, όμορφα και ωραία

Αθόρυβα, όμορφα και ωραία

Salamina-Omonoia-kaiafas1


Μα είναι δυνατόν; 11 Ιουνίου και ο προγραμματισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί; Θα πάμε σε βασικό στάδιο προετοιμασίας με το ρόστερ συμπληρωμένο; Πρωτάκουστα πράγματα για το σωματείο μας. Τέτοιο καιρό τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε να έχουμε 5-6 ξένους, 3-4 νεαρούς και καμιά δεκαριά μεταγραφές να έπονται. Δεν έτυχε όμως, πέτυχε.

Πέτυχε καταρχάς γιατί για πρώτη φορά την τελευταία 3ετία, ήρθε ο Μάρτιος-Απρίλιος και ξέραμε πως το τεχνικό τημ αυτό θα είναι και για του χρόνου. Καϊάφας, Ιωακείμ και Σεργίου ήξεραν πολύ καλά τους ρόλους τους, καθώς και τι έπρεπε να κάνουν. Ο κάθε ένας δούλεψε λοιπόν στο δικό του κομμάτι, πολύ πριν τελειώσει η σαιζόν, για να κυλάει ο προγραμματισμός ομαλά, παρότι πάντα προκύπτουν και δυσκολίες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ταχύτητα με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε τις μεταγραφές. Από τις αρχές του δεύτερου γύρου το πρωταθλήματος Καϊάφας και Σεργίου μελετούσαν παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν για να κλείσουν τρύπες. Και όταν ήρθε η ώρα, τα shortlists ήταν έτοιμα, σε κάποιες περιπτώσεις είχε γίνει και προεργασία, έτσι μπήκαμε απευθείας στις διαπραγματεύσεις.

Οι επιλογές παικτών θα κριθούν στο τέλος της ημέρας στο γήπεδο. Αν για παράδειγμα ο Πέρεζ δεν μας βγει, κανείς δεν θα θυμάται πόσο νωρίς αποκτήθηκε. Το βέβαιο είναι όμως πως όπως εκτυλίσσεται φέτος ο προγραμματισμός, έτσι πρέπει κάθε χρονιά. Με προσοχή, σοβαρότητα και χωρίς διαρροές.