Home TOP NEWS Η επιτυχία απόκτησης του Σέρινταν

Η επιτυχία απόκτησης του Σέρινταν

Cillian-Sheridan-Ireland1


Ο Σέρινταν έγινε ένας από τους λίγους που φόρεσαν τη φανέλα των «αιώνιων» αντιπάλων. Ο Ιρλανδός θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ομόνοιας, προερχόμενος από το αντίπαλο δέος. Αυτό και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί μετεγγραφική επιτυχία για τους πράσινους, παρόλο που αυτό που θα μετρήσει πολύ περισσότερο είναι η προσφορά του στο γήπεδο. Η υπομονή και γενικά ο τρόπος που χειρίστηκαν οι πράσινοι το όλο θέμα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.com.cy

Ήταν άλλη μια περίπτωση που φανερώνει πως όταν θέλει κάτι ο πρόεδρος και είναι βεβαίως μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του σωματείου, το κάνει «δικό του». Ο Δώρος Σεραφείμ χειρίστηκε με μαεστρία το όλο θέμα και πέτυχε! Η απόκτηση του Σέρινταν «κέρδισε» τον κόσμο της Ομόνοιας, αφού είδε έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι προ ημερών αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ να ντύνεται στα χρώματα της ομάδας του. Το πρεστίζ σε τέτοιες περιπτώσεις μετρά ιδιαίτερα και το ζήσαμε και στο παρελθόν με παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο Σέρινταν, πάντως, είναι ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζουν στην Ομόνοια, ενώ κι αυτός ξέρει πολύ καλά πού πάει. Όσον αφορά την αξία του, δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που έβγαζε μάτια στον ΑΠΟΕΛ ή στις ομάδες από τις οποίες πέρασε προηγουμένως, όμως έδειξε να έχει και το γκολ, αλλά και να βοηθά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Επίσης, είναι σημαντικό να νιώσει ότι τον εμπιστεύονται, ώστε να παίξει ελεύθερα και να δώσει το κάτι παραπάνω.

Επίσης, ερώτημα που απασχολεί είναι πώς μπορεί να συνυπάρξει με τον Ποτέ ή αν τελικά ένας εκ των δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που η Ομόνοια μας συνήθισε να παίζει με έναν στην κορυφή της επίθεσης. Σε συνδυασμό με αυτό, τελικά οι πράσινοι πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Σέρινταν, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα τους, για να είναι στον πάγκο; Βγαίνει από την ενδεκάδα ένας επιθετικός των 17 γκολ όπως είναι ο Ποτέ;

Η απάντηση στο γήπεδο και από τον προπονητή. Αυτός είναι που θα διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και θα κληθεί να αποφασίσει πώς και ποιοι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Πάντως, με τον Ιρλανδό στο ρόστερ της, η Ομόνοια φαντάζει πολύ πιο ισχυρή επιθετικά και δείχνει και με αυτή την κίνηση πως είναι αποφασισμένη να κάνει το βήμα παραπάνω, κι ας μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ο προϋπολογισμός της.