Home TOP NEWS Δεν πρόκειται να περάσουν οι Γεωργιανοί από το ΓΣΠ

Δεν πρόκειται να περάσουν οι Γεωργιανοί από το ΓΣΠ

gate9-1


Δεν πρόκειται να περάσουν από το ΓΣΠ οι Γεωργιανοί, σε μία τόσο καυτή έδρα όπως είναι αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑς. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Της Άντριας Χήρα, balla.com.cy

Οι ποδοσφαιριστές της Διναμό Μπατούμι έρχονται με αυτοπεποίθηση στη Λευκωσία μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας, αφού το 1-0 τους δίνει δικαίωμα να ελπίζουν στ’ όνειρο έχοντας τον πρώτο λόγο. Ο Κώστας Καϊάφας πλέον γνωρίζει καλύτερα τον αντίπαλο, κυρίως με την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, ούτε γκέλας, ούτε προβληματισμού.   Το αποτέλεσμα στη Γεωργία σίγουρα δεν ικανοποιεί κανένα γι’ αυτό και θα πρέπει να επανορθώσουν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν τιμά κανένα στο «πράσινο» στρατόπεδο , κυρίως από μια ομάδα που έχει να αγωνιστεί στην Ευρώπη από το 1996.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανεξαρτήτου αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, θα δώσει δυναμικό παρών στο ΓΣΠ γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι η προσπάθεια κόντρα στον ενθουσιασμό των Γεωργιανών θα είναι αρκετά μεγάλη και οι ποδοσφαιριστές του Καϊάφα, θέλουν την πολύτιμη βοήθεια τους.