Home TOP NEWS Η δίψα και οι βασικοί λόγοι για το “ναι”

Η δίψα και οι βασικοί λόγοι για το “ναι”

bebe-omo


Τις βέρες που έφτιαχναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ (για τις οποίες κάναμε λόγο χθες) τις πέρασαν εντός της ημέρας, και το φλερτ μερικών εβδομάδων κατέληξε τελικά σε γάμο.

Ο 34χρονος (11.3.1981) Βραζιλιάνος μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά που έγιναν αποδεκτά και κάποια αιτήματά του (όχι κατ’ ανάγκην οικονομικά) και σήμερα θα οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του.

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.com.cy

Ο Βραζιλιάνος θα πιάσει άμεσα δουλειά ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος το συντομότερο. Μάλιστα, είναι ορατό το ενδεχόμενο να δηλωθεί για τα παιχνίδια με τη Γιαγκελόνια και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 23 του μήνα.

Τι προσδίδει στην ΟΜΟΝΟΙΑ η μετεγγραφή Μπεμπέ; Εμπειρία και ποιότητα κυρίως. Ο ύψους μόλις 1.63μ. είναι στα 34 του, πιο ώριμος από ποτέ και προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Έζησε τον πρωταθλητισμό με την ΑΕΛ. Ξέρει μπάλα και είναι σε θέση να δημιουργήσει παιχνίδι, ενώ μπορεί να συνεισφέρει και ως ανασταλτικός μέσος. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο, με εξαιρετικό κράτημα της μπάλας, πολύ καλές μεταβιβάσεις και εκτελέσεις στατικών φάσεων, ενώ έχει και το γκολ.

Ακόμη, γνωρίζει πολύ καλά την ΟΜΟΝΟΙΑ και την κυπριακή πραγματικότητα, αφού την τελευταία τετραετία ήταν στην ΑΕΛ. Αν και στα 34 παρουσιάζεται «διψασμένος» για μπάλα, κουβαλά τη νοοτροπία του νικητή και έχει πολλά κίνητρα για να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά και το γεγονός ότι είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παρά τα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων ετών, είναι από τους βασικούς λόγους που παρακίνησαν τον Μπεμπέ να πει το «ναι» στην πρόταση των πρασίνων.

Ο Μιχάλης Σεργίου που είναι στο τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Μπεμπέ, από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΛ (ήταν συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου τη σεζόν που η ομάδα της Λεμεσού στέφθηκε πρωταθλήτρια) και είπε τα καλύτερα για τον Βραζιλιάνο. Τόσο για την εργατικότητά του στις προπονήσεις, όσο και για τον χαρακτήρα του. Τα υπόλοιπα μιλάνε από μόνα τους στο γήπεδο.