Home TOP NEWS “Θέλουν χρόνο σε αυτό το επίπεδο”

“Θέλουν χρόνο σε αυτό το επίπεδο”

eze-batumi-b - kazamias


Μέχρι το Δεκέμβριο πέρσι, αναρωτιόμασταν τι κάνουν μες το ρόστερ. Πλέον ο Οικονομίδης είναι βασικός και αναντικατάστατος, οι Φυλακτού και Δημητρίου προσφέρουν λύσεις και θέλουν φέτος να αυξήσουν τα λεπτά τους, ο Παναγή φαίνεται να κλειδώνει τη θέση του βασικού. Είμαστε βέβαιοι πως πολλοί αναρωτιούνται γιατί η τόσο θεαματική άνοδος στην απόδοση τους από ένα χρονικό σημείο και μετά, ο Οικονομίδης άλλωστε είχε ευκαιρία και τον Σεπτέμβριο κόντρα στην Άχνα και δεν έδειξε τίποτα.

Την ίδια απορία είχαμε κι εμείς και ήρθε να μας την λύσει προπονητής Α’ κατηγορίας. “Νεαροί παίκτες που έρχονται από μικρότερες ομάδες, χρειάζονται χρόνο να συνηθίσουν το επίπεδο” ήταν τα πρώτα λόγια και ζητήσαμε περισσότερες λεπτομέρειες. “Τακτικά, συνήθως παρουσιάζουν ελλείψεις. Στις μικρές ομάδες απλά αμύνονται και παίζουν στη κόντρα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα οδηγίες. Είναι και θέμα ρυθμού, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν πολύ περισσότερο τη μπάλα”.

Αφορμή για τις ερωτήσεις μας, ήταν η τάση γενικά του προπονητικού τημ να δουλεύει με μικρούς. Φέτος αυτοί που περιμένουμε να κάνουν το μπάσιμο τους είναι οι Εζέ, Κατελάρης και Σαμμούτης. Ο Νιγηριανός ήδη μετράει συμμετοχές και επιβεβαιώνει ακριβώς τα όσα μας λέχθηκαν, θα χρειαστεί χρόνο να καλουπωθεί τακτικά. Προφανώς δεν μπορούν όλοι οι νεαροί να αντεπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο, κάποιοι στο τέλος αποχωρούν. Ακόμα όμως κι αυτοί που δείχνουν εν τέλη προοπτική, θέλουν συνήθως χρόνο πριν το κάνουν.