Home TOP NEWS Αποδείξεις στο γήπεδο

Αποδείξεις στο γήπεδο

match-omonoia-salamina-kazamias (38)-team-omada


Πρωτότυπη αν μη τι άλλο η χθεσινή δήλωση του Κώστα Καϊάφα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε άμεσα ή έμμεσα για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την ομάδα του. Από όλα εμείς κρατάμε τη πεποίθηση πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη από τη περσινή, αλλά και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τους παίκτες, αν κάποια φορά υπάρχουν εντάσεις, είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού.

Τα κρατάμε, γιατί θέλουμε να αποδειχθούν μέσα στο γήπεδο. Από την ήττα από τη Μπρόντμπι και μετά, το μόνο που ακούει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι φήμες, συνοδευόμενες από παιδικά λάθη μέσα στο γήπεδο. Κόντρα στη Σαλαμίνα τα καλύψαμε, κόντρα στην Άχνα αφήσαμε πίσω τρεις βαθμούς. Θέλουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που όντως έχει περισσότερες δυνατότητες από τη περσινή και θέλουμε να τη δούμε ξανά σαν οικογένεια, όπως στην αρχή του καλοκαιριού.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά είναι και βέβαιο πως αν δεν διορθωθούν ουσιαστικά συγκεκριμένα προβλήματα, δεν θα πάμε και μακριά. Συμφωνούμε με το κόουτς πως το ταλέντο της φετινής ομάδας υπερτερεί αυτού της περσινής. Πρέπει όμως η πιο πίσω πεποίθηση να μετουσιωθεί σε πράξεις, νίκες και πορεία αντάξια του ονόματος μας. Μόνο ο Καϊάφας και οι παίκτες του μπορούν να στηρίξουν τα επιχειρήματα του κόουτς, με την απόδοση τους μες το γήπεδο. Αλλιώς τι να την κάνουμε τη θεωρία;