Home TOP NEWS Ευκαιρίες θα έχει πολλές

Ευκαιρίες θα έχει πολλές

ag7-ermis-omonoia-e (59)


Οι 7 αγωνιστικές δεν είναι επαρκές δείγμα, είναι όμως κατατοπιστικές. Κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να βγουν, χωρίς να είναι βέβαια τελεσίδικα. Είναι πολύ νωρίς και όλα μπορούν να ανατραπούν, αλλά με εξαίρεση τον αιώνιο, κανένας άλλος δεν έδειξε κάτι που να τρομάζει. Με Ανόρθωση και Απόλλωνα άλλωστε τα είπαμε ήδη και αξίζαμε περισσότερα από όσα πήραμε.

Το που το πάμε είναι μάλλον ξεκάθαρο. Ήδη σε μια και μόνο αγωνιστική η διαφορά από το δεύτερο μειώθηκε αισθητά και αυτό χωρίς καν να παίξουμε μπάλα αντάξια του ρόστερ μας. Ευκαιρίες να πλησιάσουμε αυτούς που κυνηγάμε θα έχουμε μπόλικες, θα δούμε αν ισχύει αυτό και για το Αποέλ, το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούμε. Το θέμα είναι να γίνει πράξη η πεποίθηση πως η νίκη κόντρα στον Ερμή ήταν καθοριστική.

Για την ώρα ο κόσμος είναι επιφυλακτικός και δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στη Πάφο, που δείχνει πάντως ανταγωνιστική, μέσα στο ΓΣΠ, έχει την ευκαιρία να κολλήσει πρώτη φορά δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αν το κάνει σίγουρα θα μειώσει αποστάσεις ή θα κερδίσει θέσεις. Αν το κάνει και με καλή απόδοση, ίσως μας βοηθήσει να πιστέψουμε. Στο χέρι της είναι, για την ώρα περιμένουμε…