Home TOP NEWS Πόσο άλλαξες…

Πόσο άλλαξες…

match-omonoia-salamina-kazamias (22)andre-schembri-skempri


Καμία σχέση δεν θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επιστροφή των Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή, όσον αφορά το αρχικό σχήμα που ξεκινούσε στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Του Γιώργου Νικολάου / Protathlima

Στα τελευταία παιχνίδια ο Μαργκάσα ήταν στο αριστερό άκρο της άμυνας, αμυντικό δίδυμο με Ρούνιε και Λομπιανίτζε, ενώ δεξιά ήταν ο Ράμος.

Με τις μεταγραφές που έγιναν, τον Μαργκάσα αντικατέστησε ο Χαφέζ, ο Λομπινίτζε μεταφέρθηκε δεξιά και την θέση του στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Ρομαρίκ.

Αλλαγμένη κατά το ήμισυ σε πρόσωπα ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μόνο ο Ρούνιε έμεινε στην θέση του!

Στον άξονα ο Γκουλόν θεωρείται εντεκαδάτος, έτσι ένας εκ των Μπεμπέ, Οικονομίδη και Ασσίς θα μένει έξω. Οι δύο πρώτοι έχουν περισσότερες πιθανότητες και ακόμη πιο συγκεκριμένα ο Μπεμπέ, ο οποίος έχει πιο δημιουργικά παρά ανασταλτικά στοιχεία.

Στα άκρα, ξεκινούσαν οι… Φοφανά και Σκέμπρι! Ο πρώτο είναι παρελθόν, ενώ ο δεύτερος έχει αρχίσει να μεταφέρεται στην κορυφή. Ο Φοφανά έχει γίνει… Μπαντιμπαγκά, ο Κιρμ ανεβαίνει και πλέον θα μπει δυναμικά ο Χριστοφή!

Στην κορυφή ο Σιέρινταν όπως είπαμε έχει αρχίσει να χάνει την θέση σε κάποια παιχνίδια από τον Σκέμπρι.

Όπως φαίνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλάζει πρόσωπο και άπαντες στην ομάδα αισιοδοξούν πως το… αγωνιστικό λίφτινγκ θα φέρει αλλαγές και στην βαθμολογία, ανεβάζοντας την ομάδα πιο ψηλά.