Home TOP NEWS 4+1 πράσινες στιγμές

4+1 πράσινες στιγμές

1“Κάντε λίγη ησυχία”

Ο μικρούλης που συνόδεψε τον Λουτσιάνο Μπεμπέ στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον Απόλλωνα, κουφάθηκε από το θόρυβο που προκαλούσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Σκέμπρι, Ούτσα και Μπεμπέ έσκασαν στα γέλια.

AG6 - Omonia - Apollon - Kaz (160)

2Το μήνυμα των οργανωμένων

“Τους νόμους σπάμε για να σε ακολουθάμε”

“Ενάντια στα γήπεδα φυλακές”

ag6-omonoia-apollon-kazamias-thyra9-gate9 (2)

 

ag6-omonoia-apollwn-a-1 (47)

3Το Fair Play της χρονιάς από παίκτη της U21

Με το σκορ στο 5-1, παίκτης της ΠΑΕΕΚ έκανε πάσα σε συμπαίκτη του προς τα πίσω. Ο τελευταίος αμυντικός έπαθε κράμπα, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, με αποτέλεσμα ο 18χρονος Μιχάλης Φιλίππου, ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να φύγει μόνος με τον πορτιέρο. Και ενώ ξεπέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και θα μπορούσε εύκολα να πετύχει το δεύτερο του γκολ στον αγώνα, προτίμησε να βγάλει έξω τη μπάλα, αφού όλα ξεκίνησαν από τον τραυματισμό του τελευταίου αμυντικού.

4Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα φούτσαλ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε τη Δευτέρα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με μία εντυπωσιακή ανατροπή στο Ελευθερία. Οι πράσινοι επικράτησαν της ΕΝΠ Μέλισσα Αγία Νάπα με 3-1.

5Η απόδοση και το φιλί

Ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά ήταν ο άνθρωπος του αγώνα στο Παραλίμνι. Αυτό που άρεσε στον κόσμο ήταν ο πανηγυρισμός του Βέλγου που φίλησε το τριφύλλι βλέποντας προς τον κόσμο. Ο Ζίγκι έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Play for the name on the front of the shirt, and they’ll remember the name on the back.”

ag5-agianapa-omonoia-c-Badibanga (15) ag5-agianapa-omonoia-b-Badibanga (22)