Home TOP NEWS Σε δύο εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα το «τριφύλλι»

Σε δύο εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα το «τριφύλλι»

ekdilwsi


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο αυτό το Σαββατοκύριακο, συμμετέχοντας σε δύο εκδηλώσεις. Αναλυτικά:

Μπορεί λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, η ποδοσφαιρική μας ομάδα να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την έντονη δράση της για υποστήριξη της Κυπριακής κοινωνίας.

Το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015, η Αστυνομία Βάσεων Ακρωτηρίου από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και σε συνεργασία με την ΚΟΠ και τον ΠΑΣΠ, καθώς και την ΚΟΚ, διοργανώνουν το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου/Καλαθόσφαιρας Ακαδημιών/Νέων, με σύνθημα “Αθλούμαι ενάντια στη βία”. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα Happy Valley Επισκοπής, από τις 09:00 μέχρι τις 16:00.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί το νόημα του “Ευ αγωνίζεσθε” και της εφαρμογής του Τίμιου Παιχνιδιού, με σκοπό την εξάλειψη της βίας και του χουλιγκανισμού στους αθλητικούς χώρους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσφέρει για τους σκοπούς αυτής της εκδήλωσης δύο φανέλες υπογεγραμμένες από ποδοσφαιριστές της.

Την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015, η εταιρία Amicorp σε συνεργασία με το GC School Of Careers, θα πραγματοποιήσουν φιλανθρωπική εκδήλωση, στα γήπεδα του GC School Of Careers, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14:00. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου, δραστηριότητες για παιδιά (φουσκωτά, face painting, ομαδικά παιχνίδια κτλ), παζαράκι γλυκών, μουσική και ποτό.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο Μία Ευχή”, καθώς και στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες που πραγματοποιεί ο οργανισμός Amicorp, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση από τρεις ποδοσφαριστές της, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά. Επίσης, το Σωματείο μας θα προσφέρει μία φανέλα υπογεγραμμένη από ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.