Home TOP NEWS Match Report: Στο μηδέν και στην 5η θέση

Match Report: Στο μηδέν και στην 5η θέση

ag19-apollonas-omonoia (46)


Στο 0-0 έμειναν ξανά Απόλλωνας και ΟΜΟΝΟΙΑ με την ομάδα μας να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως να μην μπορεί να πάρει τον αγώνα. Τα μεγάλα λάθη από το βοηθό στο πρώτο ημίχρονο σημειώνονται στα αρνητικά της αναμέτρησης.

Α’ Ημίχρονο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το βοηθό διαιτητή ολοκληρώθηκε το Α’ Ημίχρονο. Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και μπορούσαν να προηγηθούν πολύ νωρίς όμως ο βοηθός ήταν σε πολύ κακή βραδιά και τους το στέρησε αυτό, όχι μία φορά. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ασσίς βγήκε στο τετ α τετ μετά από μπαλιά ακριβείας του Ρόμαρικ, όμως το σημαιάκι τον σταμάτησε. Στο 4ο λεπτό ήταν σειρά του Απόλλωνα να πατήσει την περιοχή μας, όμως ο Παναγή σε δύο φάσεις απέκρουσε την μπάλα. Στο 6ο λεπτό σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία όταν την κεφαλιά του Καρλίτος σταμάτησε ο Βάλε στη γραμμή, με τα τηλεοπτικά ριπλέι να είναι μακρινά και να μην φαίνεται εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Το ρεσιτάλ του βοηθού συνεχίστηκε στο 11ο και 22ο λεπτό όταν σταμάτησε ξανά λανθασμένα αντεπίθεση φωτιά της ομάδας μας. Στο 24′ ο ίδιος ρεφ δεν υπέδειξε φάουλ σε επικίνδυνο παίξιμο στον Σκέμπρι από τον τελευταίο αμυντικό του Απόλλωνα. Ο Παναγή χρειάστηκε να επέμβει ξανά σε ένα παράξενο γέμισμα του Βασιλείου στο 40ο λεπτό.

Β’ Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με ζωντάνια και στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι δεν βρήκε ξεκάθαρη ευκαιρία, έδειχνε να είναι πιο απαιτητική από τον αντίπαλο της. Στο 60′ σημειώνεται μία καλή φάση για το τριφύλλι με το Ρούνιε να πιάνει την κεφαλιά στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και το Βάλε να μαζεύει στο γάμμα της εστίας του. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βλέποντας πως ο Απόλλωνας έχει κενά πίσω, πέρασε στο 69′ το Ζίγκι Μπαντιμπάγκα για να κερδίσει έδαφος μέσω της ταχύτητας. Στο 71′ μία διαγώνια μπαλιά προκάλεσε πρόβλημα στην περιοχή μας, όμως ο Βασιλείου αστόχησε στη κεφαλιά. Στο 77′ ήταν η πρώτη φορά που έγινα αυτό που ήθελε ο Βλάνταν βάζοντας στον αγώνα τον Μπαντιμπαγκά, αφού ο Βέλγος με ταχύτητα βγήκε από πλάγια και γύρισε παράλληλα μία μπαλιά που πέρασε από τους αμυντικούς του Απόλλωνα και αιφνιδίασε τον Σκέμπρι που δεν την περίμενε και ο Μαλτέζος από πολύ κοντά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το παιχνίδι στο 80′ άνοιξε και οι φάσεις ήταν περισσότερες. Πρώτα η ομάδα μας δύο φορές προσπάθησε για το γκολ με τους Σκέμπρι και Ασσίς, όμως δεν έγινε σωστή συνεννόηση στις πάσες. Στο 82′ ο Απόλλωνας απείλησε με τον Στογιάνοβιτς, όμως μπλόκαρε ο Παναγή πολύ ωραία. Στο 83′ ο Ζίγκι άρχισε μία αντεπίθεση με τον ίδιο να πατάει περιοχή και να σουτάρει όμως άστοχα. Παρά τις προσπάθειες στα επόμενα λεπτά, δεν είχαμε γκολ και οι δύο ομάδες ξανά έμειναν στο 0-0

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε βελτίωση στην τακτική της, είδαμε καλές επιθέσεις και πειθαρχεία, της έλειψε όμως το γκολ. Βέβαια σε αυτό έβαλε και το χεράκι του ο βοηθός. Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν άλλαξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε και πάλι στην 5η θέση.