Home TOP NEWS Βλέπουμε Κασμί;

Βλέπουμε Κασμί;

faisel-kasmi


Τρεις καινούριους ποδοσφαιριστές έχει προσθέσει στο ρόστερ της η ΟΜΟΝΟΙΑ και ενώ ο Γκεόργκε Φλορέσκου αναμένεται σήμερα να γίνει ο τέταρτος. Είχαν προηγηθεί κατά χρονολογική σειρά, οι Καρλίτος, Κασμί και Όρσουλιτς. Από όλους όσους προαναφέραμε, ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος έκανε μόνο ο Καρλίτος που έπαιξε αλλαγή κόντρα στην Αγία Νάπα και βασικός κόντρα στον Απόλλωνα.

Ακόμα και αν ανακοινωθεί σήμερα ο Φλορέσκου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Όρσουλιτς που θα μπορεί να παίξει κόντρα στον Ερμή. Το ενδιαφέρον λοιπόν, όσον αφορά πάντα τους καινούριους, εστιάζεται στο Φαϊσέλ Κασμί. Το νεαρό Βέλγο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις και όπως πάντα ο κόσμος ανυπομονεί να τον δει να κάνει τις πρώτες ντρίπλες.

Πιο σημαντικό βέβαια από το να δούμε το Κασμί να ντεμπουντάρει είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να προκρίνεται. Το αν θα παίξει λοιπόν ο νεοαποκτηθείς νεαρός, εξαρτάται από την τακτική του Μιλόγεβιτς, αλλά και την εξέλιξη του ματς. Μακάρι πάντως να συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφέλιμου και να πάρουμε πρόκριση, με τον Κάσμι να αγωνίζεται.