Home TOP NEWS Η πίστη είναι το πρώτο βήμα

Η πίστη είναι το πρώτο βήμα

AG27-omonoia-anorthosi (163)


Κόντρα στην Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με κάποια εκρηκτικά διαστήματα και πήρε μια δίκαιη νίκη. Γενικότερα, αυτή τη στείρα 5ετία που διανύουμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κερδίσει αρκετές φορές και την Ανόρθωση και όλους τους άλλους μεγάλους του πρωταθλήματος. Πλην του αιωνίου μας όμως, που στα τελευταία παιχνίδια, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, έχει πάρει τον αέρα μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει επειγόντως.

Το πρώτο βήμα για να γίνει αυτό, είναι να το πιστέψουμε. Ανεξάρτητα από την διαφορετικότητα των στόχων και την απόσταση στους προϋπολογισμούς, το Αποέλ δεν έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από μας. Πιο σταθερό ήταν, πιο αποτελεσματικό, είχε και τους μηχανισμούς που βοηθούν όταν χρειάζεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιληφθεί πως η απόδοση της θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον ποιος θα είναι ο τελικός νικητής και να μπει στο γήπεδο με αυτή τη νοοτροπία. Να μην φοβηθεί καθόλου το ματς, να το πάρει στα χέρια της.

Η αρνητική παράδοση που πάει να κτιστεί στα αιώνια ντέρμπι πρέπει να σπάσει. Για να γίνει αυτό, οφείλουμε με αποφασιστικότητα να μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι δικό μας.