Home TOP NEWS Άλλο το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Άλλο το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

AG31-apollonas-omonoia-AB (16)


Εννοείται πως δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, ειδικά ένα Απόλλωνα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε η ασυνέπεια κατάντησε ρουτίνα και είναι προφανές πως κανένα δικαίωμα δεν έχουμε να βλέπουμε τους άλλους από ψηλά, ή να σηκώσουμε τη μύτη μας. Όσα προαναφέραμε βέβαια, δεν αλλάζουν το γεγονός πως άλλο μέγεθος έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλο ο Απόλλωνας. Και ελπίζουμε την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή στις 18 Μαΐου, η ομάδα μας θα το ορθώσει και θα τελειώσει τη χρονιά κυπελλούχος.

Χάρη σε αυτό το μέγεθος έμεινε ανοικτή στα δύσκολα η ΟΜΟΝΟΙΑ, χάρη σε αυτό το ανάστημα βγαίνει Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς ακόμα κι εμείς αναρωτιόμαστε αν το δικαιούται. Αυτό θέλουμε να δούμε και στο τελικό μια ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει με τον αέρα μεγάλης ομάδας. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασισμένη να κατακτήσει το κύπελλο και να είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Αφού μιλάμε για μέγεθος πάντως, να πούμε πως αυτό δημιουργήθηκε και ακόμα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό, από τον τεράστιο κόσμο της ομάδας. Ελπίζουμε λοιπόν να πάμε στον τελικό συσπειρωμένοι, σαν μια γροθιά, να γράψουμε το 15ο κύπελλο στην ιστορία μας. Οι όποιες διαφορές λοιπόν πρέπει να λυθούν άμεσα.