Home TOP NEWS Match Report: Νίκη στην πρεμιέρα

Match Report: Νίκη στην πρεμιέρα


Πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς νίκησε την Αλκή Ορόκλινης με 1-0, για την 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Καλύτερη η ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, με σταθερή αμυντική λειτουργία και καλές επιθετικές προσπάθειες, κέρδισε δίκαια στα επίσημα αποκαλυπτήρια. Σκόρερ ο Πρτσέ(43′) με το κεφάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Α’ Ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ και έδειξε από νωρίς ποια ομάδα θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Μόλις στο 4′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, με κεφαλιά του Ραμίρεζ να περνά λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ματ δοκίμασε με το αριστερό εντός περιοχής, με τον Πάρντο να μαζεύει εύκολα, ενώ στο 8′ ένα σουτ του Χριστοφή πέρασε άουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με δύναμη, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 29′, ο Νταρμπισάιαρ στόπαρε στον χώρο του κέντρου, είδε τον Πάρντο εκτός εστίας και δοκίμασε πονηρό σουτ που έφυγε λίγο έξω. Η πρώτη καλή στιγμή για την Αλκή ήρθε στο 32′, με τον Μεχίας να μαζεύει με διπλή προσπάθεια. Στο 39′ είχαμε νέο σουτ από τον Ζίβετς, με τον τερματοφύλακα της Αλκής να μαζεύει και πάλι. Στο 43′ ο Πάρντο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ προσπάθεια του Ραμίρεζ, στην εκτέλεση ωστόσο ο Πρτσέ δεν του άφησε περιθώρια αντίδραση, καρφώνοντας με το κεφάλι τη μπάλα στο πλεκτό.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Αλκή, με τον Μεχία να αποκρούει σε κόρνερ ένα σουτ από πλάγια θέση στο 49′. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να γίνει απειλητική, με το σουτ του Μόντες εκτός περιοχής να αποκρούεται σταθερά. Στο 57′ ένα σουτ του Ματ μάζεψε εύκολα ο Πάρντο, ενώ στο 58′ ο Μόντες τρύπωσε στο πίσω δοκάρι και έπιασε την κεφαλιά (!) που πέρασε λίγο άουτ. Επόμενη καλή στιγμή και πάλι με τον Μόντες, το σουτ του οποίου πέρασε έξω στο 82′. Στο 90′, ο Εντρένα έχασε καλή ευκαιρία, αφού βρέθηκε αμαρκάριστος εκτός περιοχής, με το σουτ του να περνά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη προσπάθεια στο παιχνίδι.

Συμπερασματικά

Αρκετά καλή, για πρώτο παιχνίδι, θα λέγαμε ότι παρουσιάστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, με σταθερή αμυντική γραμμή και πολλές επιθετικές προσπάθειες. Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί έπεσαν, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και μέχρι το τέλος απειλήθηκε ελάχιστα, παίρνοντας την πρώτη νίκη της χρονιάς. Η ομάδα, με την πάροδο του χρόνου, θα μειώσει τα “νεκρά” διαστήματα και θα παρουσιάσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της.