Home TOP NEWS Παρουσιάστηκε η συνεργασία με DIMCO

Παρουσιάστηκε η συνεργασία με DIMCO

SHARE

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Showroom της DIMCO στη Λευκωσία, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε τη χορηγική της συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία. Επί της ουσίας, πρόκειται για ανανέωση συνεργασίας, καθώς η DIMCO είναι σταθερά κοντά στην ομάδα, ενώ την περσινή χρονιά βρισκόταν στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Πλέον, το λογότυπο της εταιρείας πάει στην πίσω πλευρά, με τη σχέση των δυο ωστόσο να ενισχύεται. Οι χορηγικές συνεργασίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει ένας ελκυστικός συνεργάτης, με τα οφέλη να είναι αμοιβαία και για τις δυο πλευρές.

Η DIMCO είναι γνωστή σε όλους μας για τα φωτιστικά της και ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο τομέα από το 1976. Ο οργανισμός διαθέτει 9 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε 40 και πλέον χώρες.

Οι δηλώσεις από τους εκπροσώπους των δυο πλευρών:

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Καμπανελάς, αναφέρθηκε στα σχέση που έχει δημιουργηθεί με την εταιρεία φωτιστικών, DIMCO: «ΟΜΟΝΟΙΑ και DIMCO ανανέωσαν τη συνεργασία τους και αυτό είναι κάτι που έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία. Αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης πρώτης χρονιάς συνεργασίας, των ισχυρών δεσμών που ανέπτυξαν οι δύο πλευρές, όπως και της σχέσης εμπιστοσύνης, σεβασμού και εκτίμησης που έχει δημιουργηθεί».

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμπανελάς, υπογράμμισε την ικανοποίηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τη συνέχιση της συνεργασίας: «Μας ικανοποιεί που η DIMCO πίστεψε στη νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Μας εμπιστεύτηκε και παρέμεινε στο πλευρό μας. Αναγνώρισε την προοπτική που υπάρχει. Επέλεξε να αποτελεί και αυτή μέρος του πλάνου μας, με ορίζοντα την κορυφή. Κάθε επιτυχία μας, θα αποτελεί και επιτυχία της DIMCO, όπως και όλων των χορηγών μας» και πρόσθεσε για τη φιλοσοφία που ακολουθείται στη σύναψη χορηγικών συμφωνιών: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε πολύ επιλεκτικοί, όσο αφορά τις συνεργασίες που συνάπτουμε. Αναζητούμε brands ανάλογα με αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: ισχυρά, με δυναμική και φήμη. Θέλουμε να έχουμε φιλόδοξους συνεργάτες, που να ταυτίζονται με τον χαρακτήρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να επιζητούν την ανάπτυξη και την επιτυχία, να βάζουν τον πήχη ψηλά, να διακρίνονται από σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Η DIMCO, πληροί όλα αυτά τα κριτήρια».

Ο κ. Καμπανελάς, εξήρε το έργο που επιτελεί η DIMCO στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό: «Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η DIMCO διαχρονικά, πέραν από απόλυτα επιτυχημένη στον τομέα της, νοιάζεται και στηρίζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στην Κύπρο. Γενικότερα είναι καθοριστικής σημασίας το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, να έχει τόσο δυνατούς συμπαίκτες, όπως την DIMCO. Και όσοι αγαπούν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, καλό και συνετό είναι, να στηρίζουν όσους το στηρίζουν». Επιπλέον, ο κ. Καμπανελάς ενημέρωσε πως προγραμματίζονται διάφορες από κοινού πρωτοβουλίες, ενέργειες και προσφορές, τις οποίες θα μπορεί να επωφεληθεί ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περισσότερα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κλείνοντας, ο κ. Καμπανελάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευχαρίστησε την DIMCO για τη συνεργασία: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζει σε υγιείς βάσεις. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Όταν δουλεύεις σωστά, με υπομονή και επιμονή, στο τέλος θα δικαιωθείς. Έτσι και για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι επιτυχίες θα έρθουν. Και η DIMCO θα είναι εκεί, να φωτίζει τον δρόμο μας. Κλείνοντας, εκφράζουμε και δημόσια τις ευχαριστίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς την DIMCO. Είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα συνεχίσει να είναι αποδοτική και απόλυτα επιτυχημένη και για τα δύο μέρη».

Από πλευράς DIMCO, μίλησε ο εκ των Διευθυντών της εταιρίας, Αλέξης Δημητρίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ για την τιμή να βρίσκεται στις επίσημες εμφανίσεις, σημείωσε: «Επιλέξαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι πιστέψαμε στην προοπτική που έχει δημιουργηθεί. Έχουμε διαπιστώσει πως η νέα διοίκηση δουλεύει με επαγγελματισμό και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή, όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Πρόθεση της DIMCO είναι να στηρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Να ενημερώσουμε πως ετοιμάζουμε προωθητικές ενέργειες για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περισσότερα θα πούμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Ευχόμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει μια πετυχημένη χρονιά και να υλοποιήσει τους στόχους της».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

 

Το βίντεο της παρουσίασης μέσα από τον φακό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: